Valkoinen tyhjä rivi

.

Valkoinen tyhjä rivi

.

Valkoinen tyhjä rivi

.

PerheLapsi

LAPSI- JA PERHEKUVAUS

MUOTOKUVAT RAKKAIMMISTASI

Lapsi- ja perhekuvat ovat yhdet arvokkaimmista aarteistamme, parhaimmillaan niistä huokuu yhteisen kuljetun matkan lisäksi aito lämpö ja toisista välittämisen tunne. Kuvaus onnistuu valokuvausstudion suojissa, tai teidän itsenne osoittamassa, teille merkityksellisessä paikassa. Ja henkilö joka yleensä on siellä kameran takana pääsee tällä kertaa myös itse mukaan kuvaan.

0606_mkh_9567-edit

Tapahtumakuvaus

TAPAHTUMAKUVAUS

KUVAT PITÄVÄT MUISTOT ELÄVINÄ

Tapahtumakuvauksessa hetket tallennetaan juuri sellaisena kuin ne silmiemme edessä tapahtuvat, aitoina ja ainutkertaisina.

Elämäämme mahtuu monia korvaamattoman hienoja ja muistamisen arvoisia hetkiä. Jollekin ne ovat häät, lapsen syntymä ja taaperosta nuoreksi kasvamisen vuodet, toiselle koulusta valmistuminen ja 50-vuotisjuhlat, ja kolmannelle jotain aivan muuta.

Dokumentaarinen tapahtumakuvaus sopii erinomaisesti yritysten järjestämiin ohjelmallisiin illallisiin, uusien toimitilojen avajaisiin, tai vaikka kansainvälisiin urheilu- ja kulttuuritapahtumiin. Tapahtumasta kerätty dokumentaarinen kuva-aineisto voi toimia myös yrityksen sisäisenä kuvapankkina.

Ei ole olemassa niin pientä tapahtumaa ettei se ansaitsisi ainutlaatuisena tulla dokumentoiduksi, sillä jopa hyvillä muistoilla on tapana haalistua ja hävitä.

0724__mg_1701

Muotokuvaus

HENKILÖ- JA MUOTOKUVAUS

ROHKEASTI ITSESI NÄKÖINEN

Jos ennen riitti yksi passikuva joka paikkaan niin tänä päivänä se ei oikein riitä enään mihinkään. Yrityksen henkilögallerian virallisempi otos ei oikein istu sosiaaliseen mediaan, eikä kesämökin laiturilla napattu omakuva ole yrityksen vuosijulkaisuun kovinkaan sovelias. Takan reunalle tai tyynyn alle taas on mukavampi sujauttaa joku persoonallisempi ja vapaamuotoisempi otos. Onneksi jokaiseen tarpeeseen on kuitenkin tehtävissä juuri oikeanlainen kuva.

Muotokuvan tulee olla paitsi kantajansa näköinen niin tarkoituksenmukainen, olipa se sitten kuinka muodollinen, rento, tai hauska tahansa. Muotokuva voidaan tehdä myös miljöössä, esim. harrastuksen tai ammatin parissa jos halutaan tuoda henkilön persoonaa voimakkammin esiin.

p_1215_img_8972-edit

Fantasia

ERIKOISMUOTOKUVAT

KUN TAVALLINEN EI VAIN RIITÄ

Muotokuvat ihmisille jotka haluavat jotain hieman erilaista. Ymmärrettävästä syystä nämä kuvat vaativat hieman enemmän suunnittelua ja ponnisteluja kameran molemmin puolin mutta valmis kuva onkin sitten uniikki – toista samanlaista ei ole, eikä tule.

Mikäli tunnet että tämä on juuri sinun juttusi niin ole rohkeasti yhteydessä. Istutaan alas, keskustellaan ideastasi ja toteutetaan kuvasi.

1203_img_2011-edit-edit_3

Asuntokuvaus

ASUNTOKUVAUS

KOHTEEN ARVOISET KUVAT JA VIDEOT

Ennen myyntiesittelyyn saapumista mahdolliset ostaja tutustuvat kohteeseen ensimmäisen kerran useimmiten kiinteistönvälittäjän verkkosivulla. Hyvät kuvat pysäyttävät, herättävät mielenkiinnon ja saavat saapumaan paikan päälle katsomaan kohdetta – sama pätee asuntoesittelyvideoon jonka saat halutessasi asuntovalokuvauksen lisäpalveluna.

Hyvillä kuvilla ja napakalla videolla on tutkitusti myyntiaikaa lyhentävä vaikutus.

Aineiston käyttöoikeus vain kohteen myynti-ilmoitukseen. Mikäli käyttöoikeutta halutaan laajentaa, tulee siitä tehdä uusi sopimus kuvaajan kanssa ennen käyttöä.


0526_mkh_2819_enfused

Hautajaiskuvaus

HAUTAJAISKUVAUS

Hautajaisten dokumentointi tilanteen vaatimalla arvokkuudella, mahdollisimman eleettömästi ja toimitusta häiritsemättä.

Valkoinen tyhjä rivi

.

TailShort

Valkoinen tyhjä rivi

.