Info

Moi!

Tuotan laadukasta valo- ja videokuvauspalvelua Oulusta käsin koko Suomeen eri yritysten ja yhteisöjen moninaisiin tarpeisiin. Palveluni ovat myös mm. lehtien ja kuvatoimistojen, sekä mainos-, markkinointi- ja viestintätoimistojen käytettävissä. Tuottamani aineisto tuo halutun sanoman selkeästi esille sekä erottuu kuvavirrasta hyvällä tavalla edukseen!

Kuluneiden vuosien aikana yrityksen toiminta on laajentunut, työtehtävät monipuolistuneet ja oma ammattitaitokin karttunut siinä samalla. Olen päässyt mukaan ennalta-arvaamattomiin ja mielenkiintoisiin projekteihin – tavannut upeita ihmisiä ja törmännyt asioihin joihin en olisi varmaan koskaan “sotkeutunut” ilman kameraa. Kuvaus- ja valaisukaluston puolesta kuvaukset onnistuvat niin omassa studiossani kuin toimeksiantajan tiloissa, tai vaikkapa vaikka luonnon helmassa.

Pikkuhiljaa alan mieltämään itseni myös yrittäjäksi vaikka olin aina ajatellut että minussa ei ole pisaraakaan yrittäjäverta. Kuitenkin se toiminnassani alusta asti mukana kulkenut voimakas eteenpäin kaatuminen taitaa kuitenkin olla juuri sitä verta jota en uskonut itsessäni olevan. Olen aina pyrkinyt tarttumaan epäröimättä hommaan kuin hommaan ja hankkinut mahdollisesti puuttuvat tiedot, taidot ja välineet annetun tehtävän maaliin viemiseksi.

Kuvaushistoriani alkaa jo vuodesta 1979 kun otin ensimmäiset 24 valokuvaa – kaikki omasta vasemmasta korvastani. Nykyään osaan pitää kameraa kädessä jo ihan oikein päin. Oikeasti!

 

Markku Hyttinen
Valokuvaaja (VAT)
Puh. 040 837 5553
E-mail: markku@fotoinferno.com

0514_mg_2486_selfie-edit-edit-4