Valkoinen tyhjä rivi

.

Valkoinen tyhjä rivi

.

Valkoinen tyhjä rivi

.

Dokuhaakuvaus_yla

DOKUMENTAARINEN HÄÄKUVAUS

AITONA JA AINUTLAATUISENA

Dokumentaarisessa hääkuvauksessa ideana on tallentaa juhlapäivän tunnelma ja tärkeimmät hetket juuri sellaisena kuin ne tapahtuvat, aitoina ja ainutkertaisina. Kuvaus voi kestää parista tunnista koko päivään – pienesti vain vihkimisen ja hääpotretit, tai kaiken kattavana koko juhlapäivän hääparin valmistautumisesta vihkimisen ja hääpotrettien kautta hääjuhlaan.

Hääpotrettien kannalta oleellisen tärkeää on että kuvaukseen varataan riittävästi aikaa, liika kiire näkyy kuvissa niin hääparista kuin kuvaajastakin. Potretit voidaan ottaa periaatteessa missä vaan, esim. valokuvaajan studiossa tai vaikka jossain hääparille merkityksellisessä miljöössä. Hyvä hetki hääpotrettikuvaukselle itse hääpäivän lisäksi on esim. koemeikki-/koekampauspäivä jolloin on vielä hieman rauhallisempaa ja enemmän aikaa käytettävissä kuvaukseen. Jos hääpotretit otetaan heti vihkimisen jälkeen, kannattaa pitää huoli että häävierailla on jotain mukavaa puuhaa odotellessaan hääparia juhlapaikalle.

Kuvaajan ja hääparin on hyvä tavata jo ennen hääpäivää jotta he voivat tutustua toisiinsa, samalla hääpari voi esittää omat toiveensa juhlapäivän kuvaamisesta. Etukäteen yhdessä läpi käyty aikataulu antaa kuvaajalle hyvän käsityksen päivän kulusta, auttaa olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja välttymään tarpeettomilta yllätyksiltä.

Dokuhaakuvaus_ala

Hinnat eivät sisällä matka- ja majoituskuluja.
Kaikki oikeudet kaikkiin muutoksiin ilman eri ilmoitusta pidätetään.

KAUTTANI MYÖS PAPERIKUVAT, CANVAS-TAULUT SEKÄ MUUT YLEISIMMÄT KUVATUOTTEET.

Valkoinen tyhjä rivi

.

TailShort_middle

OTA YHTEYTTÄ